AnaSayfa / Genel / Kahve falında para çiğnemek

Kahve falında para çiğnemek

Kahve falında para çiğnemek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, ağzının tadının bozulacağına, iyi bir patron olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para çiğnemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında bozuk para çiğnemek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para çiğnemek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, büyük savaşların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yılan eti çiğnemek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar çiğnemek rızkının genişleyeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet eder.

Kahve falında saç çiğnemek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ot çiğnemek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında çilekli sakız çiğnemek bekarlar için güzel bir evliliğe, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir