AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan eti çiğnemek

Kahve falında yılan eti çiğnemek

Kahve falında yılan eti çiğnemek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, başarı için fırsatların artacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında yılan eti çiğnemek gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Kahve falında yılan eti çiğnemek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan eti çiğnemek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ölü eti çiğnemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ et çiğnemek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kendisini mutsuz edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan çiğnemek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar çiğnemek sonuçtan memnun kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum çiğnemek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir