AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş çiğnemek

Kahve falında taş çiğnemek

Kahve falında taş çiğnemek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, kazancında artış olacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, bir araya geleceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş çiğnemek gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Kahve falında taş çiğnemek işlerinde verimin artacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırt çiğnemek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağızda sakız çiğnemek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böcek çiğnemek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, akıllı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında sabun çiğnemek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalettir.

Kahve falında karanfil çiğnemek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında üzüm çiğnemek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birşey çiğnemek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir