AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek birlikte bazı işler yapılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında oruçlu sakız çiğnemek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine işarettir.

Kahve falında oruçken sakız çiğnemek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu sakız çiğnemek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çam sakızı çiğnemek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kenger sakızı çiğnemek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir