AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para avuçlamak

Kahve falında bozuk para avuçlamak

Kahve falında bozuk para avuçlamak hayattan daha zevk alacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para avuçlamak gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Kahve falında bozuk para avuçlamak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kum avuçlamak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar avuçlamak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında toprağı avuçlamak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz avuçlamak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka avuçlamak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında balık avuçlamak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında altın avuçlamak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir