AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık avuçlamak

Kahve falında balık avuçlamak

Kahve falında balık avuçlamak yeni bir adım atılacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, önünün kapanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında balık avuçlamak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten şeylere yakından bakmanızda fayda var.

Kahve falında balık avuçlamak ün sahibi birisi olunacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işarettir.

Kahve falında buğday avuçlamak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın avuçlamak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para avuçlamak zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuz avuçlamak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Kahve falında kar avuçlamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ateşi avuçlamak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir