AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka avuçlamak

Kahve falında kaka avuçlamak

Kahve falında kaka avuçlamak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında kaka avuçlamak gördüyseniz:

  • Evdeki veya özel yaşamınızdaki sorunlar iş hayatınızda verimi düşürebilir.

Kahve falında kaka avuçlamak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık avuçlamak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında ateşi avuçlamak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında toprak avuçlamak aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına delalet eder.

Kahve falında şeker avuçlamak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında altın avuçlamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağı avuçlamak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir