AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar avuçlamak

Kahve falında kar avuçlamak

Kahve falında kar avuçlamak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kar avuçlamak gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Kahve falında kar avuçlamak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın avuçlamak huzur getirecek birinin çıkacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağı avuçlamak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kum avuçlamak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaka avuçlamak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk para avuçlamak bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeker avuçlamak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, dua alacağına delalet eder.

Kahve falında buğday avuçlamak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir