AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz avuçlamak

Kahve falında tuz avuçlamak

Kahve falında tuz avuçlamak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, mutluluğunun da artacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine işarettir.

Kahve falında tuz avuçlamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere beklentilerinizi açık bir dille anlatmıştınız.

Kahve falında tuz avuçlamak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşi avuçlamak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, iş hayatında saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında altın avuçlamak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kum avuçlamak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında toprağı avuçlamak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk para avuçlamak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında kar avuçlamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, acılarını dindireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir