AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum avuçlamak

Kahve falında kum avuçlamak

Kahve falında kum avuçlamak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında kum avuçlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konuların daha çabuk, daha verimli veya daha karlı şekilde sonuçlanabilmesi için tavsiyelerde bulunabilir ya da tavsiyelerde bulunmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında kum avuçlamak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında toprak avuçlamak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında kar avuçlamak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın avuçlamak örnek insan olacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz avuçlamak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz avuçlamak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, huzurlu günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında şeker avuçlamak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir