AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı avuçlamak

Kahve falında toprağı avuçlamak

Kahve falında toprağı avuçlamak hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağı avuçlamak gördüyseniz:

  • Sunduklarınızla yetinmeyen veya hafife alan kişileri geri çevirmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında toprak avuçlamak elinin döneceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalet eder.

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak ferahlığa çıkılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağı avuçlamak huzurunun yerinde olacağına, gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında tuz avuçlamak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın avuçlamak falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşi avuçlamak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine delalettir.

Kahve falında kar avuçlamak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine işarettir.

Kahve falında buğday avuçlamak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, içebileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir