AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın avuçlamak

Kahve falında altın avuçlamak

Kahve falında altın avuçlamak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, hem çok mutlu olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, daima afiyette olacağına delalettir.

Kahve falında altın avuçlamak gördüyseniz:

  • Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir.

Kahve falında altın avuçlamak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ticarette öne geçeceğine inanılır.

Kahve falında kum avuçlamak iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar avuçlamak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, huzurunun eski haline döneceğine delalet eder.

Kahve falında toprağı avuçlamak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında mezar toprağı avuçlamak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında balık avuçlamak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşi avuçlamak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz avuçlamak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir