AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunun uzadığını görmek

Kahve falında boyunun uzadığını görmek

Kahve falında boyunun uzadığını görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı önemsemeniz güç kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek hayırlı işe, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek kötü günlerinden kurtulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin boyunun uzadığını görmek sıkıntılı günler geçireceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunun uzadığını görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyun uzadığını görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında boyunun çok uzadığını görmek yarınlarına inanacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek kazancın arttırılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir