AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında bebeğin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında bebeğin boyunun uzadığını görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bebeğin boyunun uzadığını görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, asosyal bir insan haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek sorunların bir bir çözüleceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin boyunun uzadığını görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyunun çok uzadığını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyun uzadığını görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir