AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında birinin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında birinin boyunun uzadığını görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Olumsuz cevap almanız durumunda diğer seçeneklerinizi değerlendirme konusunda özgür kalabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun boyunun uzadığını görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin boyunun uzadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının boyunun uzadığını görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin boyunun uzadığını görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işarettir.

Kahve falında eşinin boyunun uzadığını görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir