AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunun çok uzadığını görmek

Kahve falında boyunun çok uzadığını görmek

Kahve falında boyunun çok uzadığını görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunun çok uzadığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek yaralarına da merhem olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun boyunun uzadığını görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunu uzadığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek başka alanlara yöneleceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, özgüveninde artış yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir