AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir, yeni kişilerle tanışabilir ya da yeni yerlere gidebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunu kısalmış görmek hayır duaları alacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boyunun kısa olduğunu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyunu kısa görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında boyunun kısa olduğunu görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir