AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boyunu uzadığını görmek

Kahve falında birinin boyunu uzadığını görmek

Kahve falında birinin boyunu uzadığını görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, evlerin ayrılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boyunu uzadığını gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunun uzadığını görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine delalettir.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek bereketli ve hayırlı olacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin boyunun uzadığını görmek belalardan korunacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir