AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun boyunun uzadığını görmek

Kahve falında oğlunun boyunun uzadığını görmek

Kahve falında oğlunun boyunun uzadığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, artık daha dikkatli davranacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Bazı plan, düzenleme veya işlerde yapısal değişikliklere gidilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında oğlunun boyunun uzadığını görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, şifa göreceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin boyunun uzadığını görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine inanılır.

Kahve falında bir başkasının boyunun uzadığını görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, yeni kişilerle tanışacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine inanılır.

Kahve falında boyunun uzadığını görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek rızkının kesilmeyeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, aile içinde saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir