AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunu ölçmek

Kahve falında boyunu ölçmek

Kahve falında boyunu ölçmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet eder.

Kahve falında boyunu ölçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili bir yenilik ilgi çekici olabilir.

Kahve falında birinin boyunu ölçmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyunu ölçmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tansiyon ölçmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında şeker ölçmek ferah düzeyinin yükseleceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere ölçmek söz ve yetki sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezar ölçmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında biriyle boy ölçmek gelirinin giderinden fazla olacağına, yoğun stres altında kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir