AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boyunu ölçmek

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalettir.

Kahve falında boyunu ölçmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boyunu ölçmek günü birlik kazanç elde edeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bel ölçmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya alamet eder.

Kahve falında bir şeyi ölçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yol ölçmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine işaret eder.

Kahve falında birşey ölçmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, ikinci bir şans vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölcü almak memur ise terfi edeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir