AnaSayfa / Genel / Kahve falında tansiyon ölçmek

Kahve falında tansiyon ölçmek

Kahve falında tansiyon ölçmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tansiyon ölçmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında tansiyon ölçmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında tansiyon düşmesi görmek hak yolunu bulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine inanılır.

Kahve falında tansiyon bakmak üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işarettir.

Kahve falında tansiyon ölçtürmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tansiyon hastası olmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tansiyonun düştüğünü görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tansiyon aleti görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında kilosunu ölçmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir