AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boyunu ölçmek

Kahve falında birinin boyunu ölçmek

Kahve falında birinin boyunu ölçmek mutluluk ve başarı getireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, hayatının kolaylaşacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin boyunu ölçmek gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunu ölçmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında boyunu ölçmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında toprak ölçmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında boy ölçmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, aradığı aşkı bulacağına delalettir.

Kahve falında kilo ölçmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet eder.

Kahve falında buğday ölçmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında metre ölçmek pek çok kişiyi idare edeceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir