AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker ölçmek

Kahve falında şeker ölçmek

Kahve falında şeker ölçmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeker ölçmek gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Kahve falında şeker ölçmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzunluk ölçmek bir işe soyunacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında ayak ölçmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına yorulur.

Kahve falında boyunu ölçmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle boy ölçmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında metreyle yeri ölçmek alim insanlardan sayılacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına delalet eder.

Kahve falında arazi ölçmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında ev ölçmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir