AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere ölçmek

Kahve falında pencere ölçmek

Kahve falında pencere ölçmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, stresinin çoğalacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işarettir.

Kahve falında pencere ölçmek gördüyseniz:

  • Ruhsal anlamda yeni bir boyuta geçebilirsiniz.

Kahve falında pencere ölçmek hayattan yana umudunun kırılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında bel ölçmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına yorulur.

Kahve falında uzunluk ölçmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında kilosunu ölçmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, engellerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak ölçmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boyunu ölçmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında belini ölçmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında nabız ölçmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir