AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle boy ölçmek

Kahve falında biriyle boy ölçmek

Kahve falında biriyle boy ölçmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, bazı adımlar atacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle boy ölçmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında biriyle boy ölçmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında metreyle boy ölçmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında boy ölçmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında metreyle yeri ölçmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev ölçmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bel ölçmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işarettir.

Kahve falında tarla ölçmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cetvelle ölçmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir