AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ölçmek

Kahve falında mezar ölçmek

Kahve falında mezar ölçmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, kariyer edineceğine, maneviyatının çökeceğine, gönlünce harcama yapmasına, kazancının da artacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezar ölçmek gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Kahve falında mezar ölçmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday ölçmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına işaret eder.

Kahve falında metreyle boy ölçmek hayırlı bir işe adım atılacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında metreyle yeri ölçmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında biriyle boy ölçmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında uzunluk ölçmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birşey ölçmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cetvelle ölçmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir