AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyundan iğne vurulmak

Kahve falında boyundan iğne vurulmak

Kahve falında boyundan iğne vurulmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Kahve falında boyundan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında boyundan iğne vurulmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında boyundan vurulmak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişten iğne vurulmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sözler sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında dişine iğne vurulmak sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak evine huzur ve bereketin geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında koluna iğne vurulduğunu görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir