AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçadan iğne vurulmak

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, işinde de hep başarılı olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına işarettir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında kalçadan iğne vurulduğunu görmek araba alınacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne yaptırmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kıllı kalça görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalçadan ısırılmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir