AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişten iğne vurulmak

Kahve falında dişten iğne vurulmak

Kahve falında dişten iğne vurulmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, rızkının çoğalacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, rızkının eksileceğine işarettir.

Kahve falında dişten iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında dişten iğne vurulmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına işarettir.

Kahve falında dişe iğne vurulmak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belden iğne vurulmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin iğne vurulduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, endişelerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında hastanede iğne vurulmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak doğru bir karar verileceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir