AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında koluna iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında koluna iğne vurulduğunu görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Pek çok kişi verilen görevleri veya yerine getirilmesi gereken işleri halletme konusunda başarı sağlamıyor olabilir.

Kahve falında koluna iğne vurulduğunu görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında koldan iğne vurulmak yüzün güleceğine, böylece kendine güveneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine inanılır.

Kahve falında kendine iğne vurulmak makam ve söz sahibi olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında birine iğne vurulduğunu görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa iğne vurulmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir