AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyundan vurulmak

Kahve falında boyundan vurulmak

Kahve falında boyundan vurulmak yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyundan vurulmak gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Kahve falında boyundan vurulmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında boyundan iğne vurulmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında boyunda et beni görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından boyundan öpülmek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında boyundan öpüldüğünü görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyunun uzamasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın boyunluk görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında boyun uzadığını görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir