AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişine iğne vurulmak

Kahve falında dişine iğne vurulmak

Kahve falında dişine iğne vurulmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, zor zamanlar yaşayacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişine iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Kahve falında dişine iğne vurulmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişe iğne vurulmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kendine iğne vurulmak haksızlığa uğrayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kola iğne vurulmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa iğne vurulmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında boyundan iğne vurulmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında göbekten iğne vurulmak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında bacaktan iğne vurulmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir