AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaktan iğne vurulmak

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağından iğne vurulmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak rahatın kaçacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinden iğne vurulmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına işarettir.

Kahve falında ağzından iğne vurulmak sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında belden iğne vurulmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına alamet eder.

Kahve falında birine iğne vurulduğunu görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, edilen duaların tutacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir