AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun mor görmek

Kahve falında boyun mor görmek

Kahve falında boyun mor görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yeni işler yapılacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında boyun mor gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Kahve falında boyun mor görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalettir.

Kahve falında boyunda morarma görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi boyundan öpmek mutlu günler yaşanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyunda sivilce görmek iyi bir kariyer edineceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek kişisel problemlerini çözeceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına işarettir.

Kahve falında boyun kesmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir