AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunda morarma görmek

Kahve falında boyunda morarma görmek

Kahve falında boyunda morarma görmek sağlam bir kariyer edineceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, istediği yola çıkacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kudret ve destek olacağına işarettir.

Kahve falında boyunda morarma gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.

Kahve falında boyunda morarma görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında boyun mor görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boyunu çok uzun görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında boyun atkısı takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevgi ve hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyun uzaması görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sağlık sorunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin boyunun uzadığını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işarettir.

Kahve falında boyun zinciri görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir