AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boyunun kısaldığını görmek acı tecrübeler edineceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında eşinin boyunun kısaldığını görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bir başkasının boyunun kısaldığını görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine yorulur.

Kahve falında boyun kısaldığını görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun kısaldığını görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında boyunun kısaldığını görmek başarı için fırsatların artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir