AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin boyunun uzadığını görmek hayat boyu desteği olacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Kahve falında birinin boyunu uzadığını görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına inanılır.

Kahve falında birinin boyunun uzadığını görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyun uzadığını görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kızının boyunun uzadığını görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin boyunun uzadığını görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir