AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunda sivilce görmek

Kahve falında boyunda sivilce görmek

Kahve falında boyunda sivilce görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında boyunda sivilce gördüyseniz:

  • Bazı işlerinize veya planlarınıza müdahale eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boyunda sivilce görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, bir fitne çıkarmaya alamet etmektedir.

Kahve falında boyun koklamak hayatının karışacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında boyun zinciri görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyun kesilmesini görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında boyun kırmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi boyundan öpmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin boyundan öpmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir