AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun kesmek

Kahve falında boyun kesmek

Kahve falında boyun kesmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, asık yüzlerin güleceğine, verimli işlere gireceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında boyun kesmek gördüyseniz:

  • Deneme yanılma metoduyla, en doğru olanı nasılsa bulabileceksiniz.

Kahve falında boyun kesmek çareye ve çözüme ulaşacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyun uzadığını görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyundan ısırılmak kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında boyunu uzamış görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında boyunda kıl görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyun kırılması görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında boyun emmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir