AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun koklamak

Kahve falında boyun koklamak

Kahve falında boyun koklamak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, bereketin eksileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında boyun koklamak gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Kahve falında boyun koklamak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın boyunluk görmek kaybettiği şeyi bulmasına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunu uzun görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında boyun kırılması görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunu ölçtürmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyun eğmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında boyunda kıl görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boyunda morarma görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir