AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun kırılması görmek

Kahve falında boyun kırılması görmek

Kahve falında boyun kırılması görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ticaretinin açılacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyun kırılması gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında boyun kırılması görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına inanılır.

Kahve falında boyun kırılmak düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalettir.

Kahve falında boyun atkısı görmek biraz dinleneceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında boyun kesildiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına inanılır.

Kahve falında boyunun uzun olduğunu görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin boyundan öpmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boyun görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına delalet eder.

Kahve falında boyunu kısa görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir