AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın boyunluk görmek

Kahve falında altın boyunluk görmek

Kahve falında altın boyunluk görmek hayatın kolaylaşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında altın boyunluk gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında altın boyunluk görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boyunu kısa görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boyun ısırmak helal lokmalar yiyeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında boyun atkısı görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzamasını görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, büyük işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında bir insanın boyunun kısaldığını görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin boyundan öpmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir