AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunu ölçtürmek

Kahve falında boyunu ölçtürmek

Kahve falında boyunu ölçtürmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyunu ölçtürmek gördüyseniz:

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.

Kahve falında sevgilinin boyunun uzadığını görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında boyundan öpmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunu uzamış görmek sonunda mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının boyunu uzun görmek çok doğru bir yol tutulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boyunu uzun görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında boyun kesilmesi görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyundan vurulmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir