AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunda kıl görmek

Kahve falında boyunda kıl görmek

Kahve falında boyunda kıl görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, gelirinin düşeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında boyunda kıl gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında boyunda kıl çıktığını görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına inanılır.

Kahve falında boyun kıllı görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boyunda kıl görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunu uzun görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boyunda sivilce görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin boyunun uzadığını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir