AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boyunu uzun görmek

Kahve falında birinin boyunu uzun görmek

Kahve falında birinin boyunu uzun görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin boyunu uzun gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da işlerle ilgili gittiğiniz veya gideceğiniz yolu, kullandığınız veya kullanılması gereken yolu anlatırken ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin boyunu uzun görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya inanılır.

Kahve falında arkadaşının boyunu uzun görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işarettir.

Kahve falında boyunu uzun görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin boyunu uzun görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında boyunun çok uzun olduğunu görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün boyunu uzun görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında birinin boyunu uzun görmek yeni bir araba satın alınacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunu çok uzun görmek kötü günlerin geride kalacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir