AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun eğmek

Kahve falında boyun eğmek

Kahve falında boyun eğmek ticarette ilerleyeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyun eğmek gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Kahve falında boyun eğmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında ağaç eğmek yaşamının tadını çıkaracağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunu eğmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine inanılır.

Kahve falında başı öne eğmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafayı öne eğmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başını önüne eğmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında demir eğmek kimseyle konuşmaz olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında başını eğmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, onu darda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir