AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunu uzamış görmek

Kahve falında boyunu uzamış görmek

Kahve falında boyunu uzamış görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, mevkie edineceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında boyunu uzamış gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında boyun uzamasını görmek başarıyla geleceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında boyunun uzaması görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyunu uzamış görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin boyunu uzamış görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyunun uzamasını görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında boyun uzaması görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzamasını görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında burun uzamasını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yeni kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir