AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla boyun kesmek

Kahve falında kılıçla boyun kesmek

Kahve falında kılıçla boyun kesmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, pek az kazanç getireceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, onlara hayrının dokunacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi zorlayan ya da iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kılıçla boyun kesmek şansının artacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında boyun kesmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kılıçla insan kesmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında kılıçla elini kesmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıçla birini kesmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla kafa kesmek kısmetlerin günden güne artacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kılıçla baş kesmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla yılan kesmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir