AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyundan ısırılmak

Kahve falında boyundan ısırılmak

Kahve falında boyundan ısırılmak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında boyundan ısırılmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında boyundan ısırılmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında boyun ısırmak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyun kırılması görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında boyun uzamasını görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında boyunun çok uzadığını görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine delalettir.

Kahve falında boyunda sivilce görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında boyun zinciri görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin boyunu çok uzun görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir